Go Back To home

Pjesët E Trupit - Anglisht - Pjesa E Dytë Report

By on
406 30
1 2 3 4 5
1 3
Pjesët E Trupit - Anglisht - Pjesa E Dytë

Ky eshte nje kuiz rreth pjesëve të trupit ne gjuhen angleze.pra testoni njohurite tuaja rreth pjesëve të trupit se si quhen ne gjuhen angleze.kuizi permban 15 pyetje me nga 4 opcione ku vetem njeri opcion eshte i sakte.kjo eshte pjesa e e dytë e ketij kuizi.shpresoj dhe besoj se do t'ju pelqej.

TagsEducation Mouth Fingers Stomach Throat Elbow Kuize Anglisht Kuize Te Ndryshme Ne Gjuhen Angleze Pjeset E Trupit Ne Anglisht Kuize Te Ndryshme Anglisht Mesoni Gjuhen Angleze

This game's description and thumbnail are both copyright by it's owner site or author.

The Same Title Games

Similar Games

no slimilar games

Comments