Go Back To home

Woordjes Maken Game In Het Nederlands Of Engels Voor Kinderen Van 6 Tot 12 Jaar. Leerzaam Voor Jonge Kinderen, Leuk Voor Report

By on
137 2
1 2 3 4 5
3 1
Woordjes Maken Game In Het Nederlands Of Engels Voor Kinderen Van 6 Tot 12 Jaar. Leerzaam Voor Jonge Kinderen, Leuk Voor

Een leuke game voor kinderen van 6 tot 12 jaar. je kan kiezen woordjes te creëren in het nederlands maar ook in het engels, wat jezelf kan bedenken...leerzaam voor de jongere kinderen en leuk spel voor de oudere kinderen! probeer zoveel mogelijk woordjes te maken binnen een bepaalde tijd! je mag ze in het nederlands maken of als je goed bent ook in het engels. hoe ver kom jij? hoeveel woorden maak je? en wat is jouw score? overtref jezelf en probeer meer en sneller woordjes te maken dan de vorige ronde of tegen iemand anders. leerzaam is het zelfs voor de wat jongere kinderen die net beginnen woordjes te leren lezen. met dit spel zijn ze op een leuke manier bezig om zichzelf keer op keer te overtreffen. een aantal spelregels: - maak minimaal 3 letter-woordjes en maximaal 4 letter-woordjes in het nederlands of engels. wat jij kan en wilt..je kan ook engelse en nederlandse woorden door elkaar gebruiken! - om deze game spannend te houden zijn niet alle woorden toegestaan en zal je snel binnen de tijd een nieuw woord moeten bedenken in het nl of engels. - lukt een bestaand woord dus niet, creëer dan een ander woord uit de voorste rij, ga net zolang door tot de "computer" dit woord goedkeurt! dit daagt het kind uit tot creativiteit om meer woordjes te creëren en te bedenken! - je hebt maar een bepaalde tijd om zoveel mogelijk woorden te maken. - hiervoor krijg je punten, deze puntentelling wordt bijgehouden. - ook het aantal gemaakte woorden wordt bijgehouden. - na een goed gekeurd woord, schuift een nieuwe rij letters naar voren. - je kan gemaakte woordjes en letters verwijderen door het kruisje te klikken. - je kan je woord controleren door op het vinkje te klikken. - lukt het je niet een woord te maken uit de voorste rij letters, druk op de vernieuw button. - letters die doorzichtig getoond worden kunnen niet nogmaals gebruikt worden. dit spel is makkelijk in gebruik, zelfs bij de jongste kinderen vanaf 6 jaar.

TagsEducation Educational Family Games

Warning: the site'itunes.apple' maybe down for some reasons,you can select other links
This game's description and thumbnail are both copyright by it's owner site or author.

The Same Title Games

no other same games

Similar Games

play In The Time Of Pandemia

qgamesplay In The Time Of Pandemia on qgames - You're a crisis manager of a town under the grip of ..

play In The Heart Of The Jungle

gamesgamesplay In The Heart Of The Jungle on gamesgames - Free in the heart of the jungle games for everybody! - the ..

play In Drmzzz

y8play In Drmzzz on y8 - A short point and click game created for the nitromejam, a ..

play In Drmzzz

f512play In Drmzzz on f512 - 'in drmzzz' is a point and click game created for the ..

play Alice In Clumsy Land

keygames.complay Alice In Clumsy Land on keygames.com - Enjoy this fun physics game in the world of alice in ..

play Santa And The Ghost Of Christmas Presents

mochimediaplay Santa And The Ghost Of Christmas Presents on mochimedia - A classic platform game in the style of the 16 bit console ..

play Flappy Halloween Pumpkin Game

y8play Flappy Halloween Pumpkin Game on y8 - Flappy halloween pumpkin is a fly and jump game in the ..

play Tot Dragon Rescue

games2ruleplay Tot Dragon Rescue on games2rule - A tot dragon lived in a beautiful and magnificent palace. ..

play The Brawl 8 – Kim Jong Un

1000webgames.complay The Brawl 8 – Kim Jong Un on 1000webgames.com - In this part of the boxing game you have to fight with kim ..

play Rescue Team: Heist Of The Century

bigfishgamesplay Rescue Team: Heist Of The Century on bigfishgames - Alawar entertainment presents an earth-shaking new entry in ..

Comments