Go Back To Previous Game

Barbie Bisiklet Kazası Report

By on
110 2
1 2 3 4 5
3 1
Barbie Bisiklet Kazası

Dünyalar kadar güzel barbie kızları, bazen bir takım aksilikler de yaşarlar. ancak bu aksilikleri güzelliklere dönüştürmek için de pozitif enerjisi yüksek ve yetenekli gençlere ihtiyaç vardır. örnek olarak barbie bisiklet kazası oyunu için kaza yaparak yaralanan barbie kızımıza oyuncular muhakkak yardımcı olmalıdırlar. bu oyunda yolda ilerlerken bisiklet çarpan barbie kızımız, bisikletli gencin yaralarını sarmasına müsade etmektedir. kanayan yarayı temizleme, zararlı maddeleri alma, aynı zamanda da iyi bir bandaj yaparak yaralı yerin sorun yaşamasının önüne geçme gibi işlemleri yapabilen oyuncular, bununla beraber kazanın atlatılmasının ardından kızımızı sürücü ken ile buluşmasından evvel hazırlarlar. duşa giren, maske yapan, çeşitli kremler süren barbie en sonunda ken ile buluşmaya hazırdır. tüm bu güzellikler, yaşanılan hoş durumlar sizleri de fazlası ile eğlendirecek, herkesi bambaşka hissettirecektir. yaratıcılığın ve yeteneğin bir araya gediği bu oyunda siz de kendinizi gösterebilirsiniz.

TagsBarbie

Warning: the site'wwwoynatsak.com' maybe down for some reasons,you can select other links
This game's description and thumbnail are both copyright by it's owner site or author.

The Same Title Games

Similar Games

play Barbie Emo Hairs

egirlgamesplay Barbie Emo Hairs on egirlgames - Barbie has read in a fashion magazine that emo hairs are in ..

play Barbie Vlogger Expert

colorweddinggamesplay Barbie Vlogger Expert on colorweddinggames - Barbie is one of the most influential bloggers among ..

play Barbie Shop Till You Drop

colorweddinggamesplay Barbie Shop Till You Drop on colorweddinggames - Hey ladies, would you like to join barbie on a shopping ..

play Barbie Army Style

colorgirlgamesplay Barbie Army Style on colorgirlgames - Play barbie army style dress up game and check out the ..

play Barbie'S Oceanside Wedding Makeover

colorgirlgamesplay Barbie'S Oceanside Wedding Makeover on colorgirlgames - When she was a little girl, barbie used to dream about ..

play Barbie And Ken Summer Pranks

colorweddinggamesplay Barbie And Ken Summer Pranks on colorweddinggames - Our favorite couple barbie and ken are planning to make the ..

play Baby Barbie Crazy Nails

colorweddinggamesplay Baby Barbie Crazy Nails on colorweddinggames - A great manicure is a must for a great fashionista such as ..

play Barbie Flight Attendant

rainbowdressupplay Barbie Flight Attendant on rainbowdressup - Ever since she was a little girl, it’s been barbie’s ..

play Barbie Ballerina Dress Up

colorgirlgamesplay Barbie Ballerina Dress Up on colorgirlgames - Girls often dream of being ballerinas dancing on famous ..

play Barbie'S Oceanside Wedding Makeover

dressupwhoplay Barbie'S Oceanside Wedding Makeover on dressupwho - When she was a little girl, barbie used to dream about ..

Comments